کارت سبز اقامت دانمارک

هزینه های کارت سبز دانمارک هزینه های کارت سبز دانمارک هزینه کارت سبز اقامت دانمارک مهاجرت به دانمارک شرایط مهاجرت به دانمارک مهاجرت به دانمارک از طریق کار کارت سبز دانمارک یکی از روش های اخذ اقامت در کشور دانمارک طرح مهاجرت کارت سبز یا Green Card است که از طریق این کار اجازه موقت کار به متقاضی داده می شود. با استفاده از این کارت می توانید به مدت دو سال برای کشور دانمارک زندگی کرده و پس از ان به مدت سه سال اقامت خود را تمدید نماید و پس از ان برای اقامت دائم اقدام کنند. اخذ اقامت بر مبنای امتیاز بندی نماید. در صورتی که فرد گرین کارت داشته باشد به جز راه اندازی یک کسب و کار مستقل، می تواند به عنوان کارمند در شرکت های دانمارک کار نماید. متقاضیان قبل از اقدام برای اقامت و اپلای برای گرین کارت دانمارک باید نکات زیر را مد نظر قرار دهد. نکته اول: ارزیابی کامل فرصت های شغلی در دانمارک از اولین مراحل اپلای برای گرین کارت دانمارک است. گروه پلاس ویزا به متقاضیان پیشنهاد می کند که با جستجو در وب سایت های فرصت شغلی در دانمارک و جستجوی کلمه vacancy در ادارات مختلف، اطلاعات بیشتری در این خصوص بدست اورند. نکته دوم: حداکثر پس از شش ماه پس از دریافت اقامت دائم در دانمارک، متقاضی می بایست یک آدرس دائم در این کشور داشته باشد. برای این که گرین کارت باطل نشود متقاضی می بایستی شغلی داشته باشد که حداقل 50 هزار کرون دانمارک درامد ماهیانه داشته باشد. در صورتی که شما آدرس ثابت و درامد کافی نداشته باشد امکان ارسال دعوت نامه به اعضای خانواده خود برای ورود به دانمارک ندارند. برای مطالعه ادامه نکات مهاجرت به دانمارک، شرایط موردنیاز برای گرین کارت، و نحوه پرداخت هزینه های مهاجرت به دانمارک به وب سایت ما مراجعه کنید.

پلاس ویزا

کرمان > هماشهر (کرمان)

۰۲۱۷۷۲۷۷۴۳۷ - ۰۹۱۲۹۲۴۵۶۰۱

فکس: ۰۲۱۷۷۱۸۱۶۵۶

Email

آدرس: تهران، نارمک، خیابان فرجام، جنب میدان صدم، ساختمان قصر سبز، پلاک 725، طبقه دوم، واحد 5

تعداد بازدید: ۴۰۷۷

به روز رسانی: امروز ۱۱:۱۵

شناسه آگهی: ۹۷۵۰۵۳